Søgning i Vester Nebel Sognearkivs materiale/registreringer.

Søgning i Vester Nebel Sognearkivs samlinger finder sted via hjemmesiden www.arkiv.dk. Her kan du søge i såvel Vester Nebels som andre arkivers samlinger, såfremt materialet er registreret i arkivernes database arkibas. Via fritekstsøgningsfeltet søger du i samtlige registreringer (altså både arkivfonde, billeder, film, lydbånd, udklip osv.) i arkivet, såfremt registreringen må publiceres. Du kan afgrænse søgningen tidsmæssigt ved at angive et start- og et slutår.

 

Søgning i arkiv.dk (alle arkiver): www.arkiv.dk

 

Søgning udelukkende i Vester Nebel Sognearkivs registreringer:

 

 

 

Vi gør opmærksom på, at vi respekterer gældende regler vedr. ophavsret for billeder. Og vi publicerer derfor ikke de billeder, hvor vi vil komme i modstrid med fotografens ophavsret. Såfremt vi alligevel skulle være kommet til uforvarende at krænke gældende regler vedr. ophavsret eller regler vedr. publicering af billeder på internettet, så kontakt os!

 

 

Vi gør ligeledes opmærksom på, at over halvdelen af arkivets billeder endnu ikke er indskannede, og derfor vil en stor del af billedregistreringerne være uden billede – men såfremt man ønsker et billede tilsendt eller lagt på registreringen, så kontakt os endelig. Avisudklip før 2003 er ikke registrerede i Arkibas og er derfor ikke at finde via søgningen. Vores avisudklipsamling går dog tilbage til 1980 og i enkelte tilfælde før.

 

Skulle du finde fejl i registreringerne, så er vi meget interesserede i at høre fra dig.

 

I nedenstående søgefelt kan du søge emner, navne mm på vnsa.dk. Bemærk dog at ikke hele vnsa.dk er indekseret til søgning.

 

search engine by freefind

advanced

 

Kontakt hj@vnsa.dk                         .Hjemmeside