Slægtstavle for Connie og Henning Jørgensen og relaterede slægter i V. Nebel sogn.

 

Slægtstavlen er oprindeligt bygget op som en anetavle for Henning Jørgensen og Connie Rønne. Henning Jørgensen er født i Lifstrup, Vester Nebel sogn i Esbjerg kommune, og Connie Rønne er født i Østerlars sogn, Bornholm. Hovedparten af Hennings aner er fra Skast herred i Ribe amt, men der er også rødder i resten af Ribe amt, Vendsyssel og Holsten. Connies aner er næsten udelukkende fra Bornholm.

 

Ud fra Hennings aner er anetavlen udvidet som en slægtstavle for slægter i Vester Nebel sogn i Skast herred. Dvs. slægter i V. Nebel sogn, som kan forbindes med eksisterende familier på slægtstræet, er medtaget. Herved er en stor del af slægterne i V. Nebel sogn at finde på slægtstræet.

 

Såfremt brugere af slægtstræet har rettelser, tilføjelser, kommentarer eller andet, vil vi meget gerne kontaktes via mail: hj@vnsa.dk . Slægtstavlen bliver løbende opdateret. Data vedr. nulevende personer er begrænset. Læs i øvrigt nederst på siden.

 

Slægtstavlen.

 

 

Links til andre slægtstræer.

 

Ingrid og Kaj Schmidts hjemmeside

 

Spangsbergslægten

 

Østervrå lokalhistoriske forening.

 

Wayne Bunning

 

Bornholmsk stamtavle

 

Charles Petersen, Svenstrup

 

Jan Løve Østerbyes hjemmeside

 

 

I dag er der mange muligheder for at kopiere oplysninger, som man finder på andres slægtstræer på nettet. Det er dog vigtigt altid at huske, at man selv er ansvarlig for at kontrollere oplysninger, da der ikke er garanti for oplysningernes rigtighed. Desuden bør man altid opgive kilde, hvis man har brugt andres oplysninger. Dels for ens egen skyld, men måske mere af hensyn til den/de der har fundet oplysningerne – æren tilhører dem.

Vi glemmer ofte, at der ligger et stort arbejde bag at finde aner og slægtsoplysninger. Mange af de helt gamle slægtsforbindelser tilbage i 1600- 1700 tallet vedr. nogle slægter tager vi i dag som en selvfølge. Men der har ligget et kæmpe arbejde bagved i granskninger af tingbøger, skiftearkivalier og andre arkivalier, som vi stadig ikke kan finde på nettet. Blandt de som har gjort ellers svært tilgængelige kilder/oplysninger vedr. bl. a. slægter i Skast herred tilgængelige for os gennem deres mange og utrættelige studier af f. eks. tingbøgerne skal nævnes Ingolf Andersen, Esbjerg, Holger Hertzum-Larsen, Lemvig og Gert Ravn Nørgaard, Oksbøl.